Met Jillz de afgelopen tijd ook wat proefjes gereden in de Z2. Even afwachten wat er verder gaat gebeuren met de wedstrijd sport. Gaat dit nog van start de komende periode dan wil ik met Jillz mee gaan doen voor de kampioenschappen in de klasse Z2. Gaat er voorlopig niks meer gebeuren met de wedstrijd sport dan denk ik er voor om haar volgend jaar in de ZZ Zwaar te gaan starten en dan is er nog wel wat werk aan de winkel met de series.

Kate heb ik weer iets opgepakt toen Poker Face er nog bij liep dat deed ze eigenlijk best heel goed. Zo goed dat wij zelfs ook eraan denken om haar mee te nemen naar de wedstrijden zo lang het kan met haar drachtigheid maar ja nu is dat ook onzeker. Als het goed is wil de KNHS wel online proeven gaat starten dus dan zou ik in ieder geval wel een aantal proefjes kunnen starten tot en met de M2 thuis. Voor nu misschien wel een prima oplossing.

Monty train ik lekker door thuis en hopelijk kan die straks mee in April 2021 in de klasse L2. Voor nu trainen wij lekker door en ben ik blij dat dit nog allemaal kan.